El dia 21 de juny es celebra a nivell mundial el "Dia Internacional de la Música" o també anomenat “Dia de la Música”, una jornada que es gaudeix efusivament a països com França, Italia o Alemanya o grans urbes com New York o Ciutat de Mèxic.

Aquest cop, el bonic poble de Pollença (Mallorca) ha volgut sumar-se a aquesta festa cultural per primera vegada en la seva història i organitzarà un esdeveniment musical gratuït per tots els carrers i places de la seva localitat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és que la gent pugui gaudir de la música en general, on tots els seus estils hi estiguin representats i al mateix temps poder donar una oportunitat a nous grups emergents així com gaudir de conegudes bandes de la geografia balear.


Així que el dijous 21 de juny a partir de les 18h. i fins que acabi el dia, la música serà la protagonista als carrers i places de Pollença, on es podrà gaudir de més de 20 actuacions simultàniament. Pop, Reggae, Flamenc, Blues, Swing, Electrònica, Folk, Rock, Música Tradicional o Música Clàssica es podràn escoltar per tots el racons de la població.

Només ens queda convidar-vos a tots a participar en aquesta festa musical i donar les gràcies a tots els col·laboradors que l'han fet possible com AMP (Associació de Músics de Pollença), Ajuntament de Pollença, Caixa Colonya, tots els Bars i Restaurants i algunes inmobiliaries que han col·laborat desinteressadament a la participació de l'esdeveniment. Tot per la Musica i la Cultura!


A tots, moltes gràcies!

Col·laboradors: 

1907- Hotel Juma, Bar Nou,  Creperie Maduixa, Eu Centro,  La Font du Gall,  
La Penya, Sadanar, U Plaça, Cafè 1550, Alhambra, Ca N’Olesa, Calm and Co,  
Can Butxaca, Can Moixet, Cantonet, Club Pollença, El Tata, Fogoneu, Il Giardino, 
Jimmy’s Club, Kensington, l’Illa, La Birreria, La Posada d’Ariant, La Fonda, 
La Merceria, La Sastreria, La Scalinata, Numero Ocho brasserie, Oh! Vermut, 
Pollentia Properties, Q11-Onze, Tannat, U Gallet, Xicra.       

© 2023 por Festival Musical. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now