Spain_29723.png
Germany_29761.png
EnglishLanguage_Flag1_26107.png

El dia 21 de juny es celebra a nivell mundial el "Dia Internacional de la Música" o també anomenat “Dia de la Música”, una jornada que es gaudeix efusivament a països com França, Italia o Alemanya o grans urbes com New York o Ciutat de Mèxic.

Aquest cop, el bonic poble de Pollença (Mallorca) ha volgut sumar-se a aquesta festa cultural per primera vegada en la seva història i organitzarà un esdeveniment musical gratuït per tots els carrers i places de la seva localitat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és que la gent pugui gaudir de la música en general, on tots els seus estils hi estiguin representats i al mateix temps poder donar una oportunitat a nous grups emergents així com gaudir de conegudes bandes de la geografia balear.


Així el 21 de juny durant tot el dia. i fins que acabi el dia, la música serà la protagonista als carrers i places de Pollença, on es podrà gaudir de més de 20 actuacions simultàniament. Pop, Reggae, Flamenc, Blues, Swing, Electrònica, Folk, Rock, Música Tradicional o Música Clàssica es podràn escoltar per tots el racons de la població.

Només ens queda convidar-vos a tots a participar en aquesta festa musical i donar les gràcies a tots els col·laboradors que l'han fet possible com AMP (Associació de Músics de Pollença), Ajuntament de Pollença, Caixa Colonya, IBred, .... que han col·laborat desinteressadament a la participació de l'esdeveniment. Tot per la Musica i la Cultura!

Des de l'organització del DIM Pollença junt amb l'ajuntament de Pollença i l’AMP demanem responsabilitat a l'hora de mantenir les mesures bàsiques sanitàries. Eviteu aglomeracions, poseu-vos la mascareta, i mantingueu les distàncies de seguretat.

 

Us hi esperem a tots!


A tots, moltes gràcies!