top of page
Benvinguts

Son Mas, és una explotació agrícola que consta d'una superfície de 44ha situada al municipi d'Esporles, on es pot gaudir d’un espai natural protegit de la Serra de Tramuntana (Patrimoni Mundial de la UNESCO).

Finca Son Mas, Senderismo eventos naturaleza Mallorca

La finca s'obre per a fer rutes de senderisme i en bicicleta (BTT). Durant el recorregut es podran observar construccions emblemàtiques i un paisatge natural únic.

Es una excursió perfecte per gaudir en família o amics. Una ruta marcada de nivell fàcil d'aproximadament 1 hora de recorregut.

I per qui vulgui caminar més i tenir un dia complet, la finca de Son Mas, és un lloc ideal per acabar les vostres rutes del municipi d'Esporles o de la Tramuntana i poder fer un berenar o un dinar a la font de Son Mas.

Filosofia

Aquest projecte neix gràcies a l'esforç constant de les tres germanes Mariana, Aina i MªAntonia per tal de recuperar, conservar i mantenir aquesta finca. Actualment, es troba en procés de recuperació i per això, es important que tot aquell que vulgui realitzar les excursions, respecti el medi que l’envolta i sigui conscient de que es troba en un espai protegit i que cal seguir protegint.

Televisió
Finca Son Mas, Senderismo eventos naturaleza Mallorca

Això es Mel ens ha visitat a la Finca Son Mas. Ens ha encantat coneixer a aquest tres personatges i gaudir d'uns bons moment de grabació.

 

Aquí teni l'enllaç per veureu. Sortim a n'es final!!

 

Esporles, això és mel

 

Finca Son Mas, Senderismo eventos naturaleza Mallorca
bottom of page